Despre noi

Isaac Newton: Oamenii construiesc prea multe ziduri și prea puține poduri.

   În primul rând, suntem interesați de omul din fața noastră, de nevoile sale și abia apoi de problemele de natură juridică ale acestuia. Mai presus de toate suntem oameni și ne pasă! Considerăm că avem de-a face cu o epocă în care oamenii ar trebui să se întoarcă spre oameni. Promovăm și apărăm drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.
   Acordăm o atenție deosebită faptelor și detaliilor deoarece munca în detaliu reprezintă un aspect semnificativ în practicarea avocaturii. Totodată, ținem pasul cu modificările legii în principal, dar și cu ceea ce se întâmplă în lume.
   Respectăm opțiunile fiecărui client în ceea ce privește scopul și finalitatea asistenței și reprezentării, însă fără a abdica de la independență și de la crezul nostru profesional.
   În primul rând activitatea noastră se realizează, prin consultații cu caracter juridic. Asigurăm asistență și oferim reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.
   Luptăm să găsim cele mai potrivite soluții juridice în acord cu normativele legale indiferent dacă sunteți o companie națională, internațională, non-profit ori persoană fizică.


Echipa noastra


Avocat POPA IONEL DOREL
E-mail: avocatpopadorel@gmail.com
Telefon: 0745 772 036


Avocat BĂLAN MIHAELA - ADELINA
E-mail: avocatbalanadelina@gmail.com
Telefon: 0755 963 750
Avocat BARDOCZI TIBOR
Telefon: 0744 522592

Expert judiciar topometrist/cadastru MONEA ADRIAN MARCEL
Telefon: 0745 328158
Expert consultanta fonduri europene Elena Deaconu
Telefon: +40 (747) 629 478
Expert contabil PRIDON SIMONA
Telefon: 0744576050